На 4 април 2023 г. от 17:30 ч. в Икономовата къща Людмила Людмилова ще представи книгата си “Приказка за болката” (Фабер, 2023).

С участието на поета Павлин Ботев.

,,Приказка за болката” провокира читателите да посмеят да навлязат в себе си, да преработят болките си и да започнат да живеят щастливо. Главната героиня е терапевт, който се впуска в невероятното приключение да открие баща си. Пътят е изпълнен с напрежение, случват се събития и интересни срещи с хора. Има много езотерика и мистицизъм. Авторката навлиза дълбоко в темата за семейната тайна, взаимоотношенията с майката и родовата травма. В края на тази забавно-терапевтична историята героинята трансформира собствената си болка и я превръща в опит и ресурс, а тя се превръща в една щастлива жена.

Людмила Петкова Людмилова е родена през 1968 г. Учител е по биология и химия в СУ ”Максим Райкович”. Сертифициран семеен и системен констелатор. Семеен и родов терапевт, ЕМДР специалист работа с травми, енергиен терапевт, НЛП коуч, треньор по личностно развитие, психолог и писател.
През 2017 г. издава дебютната си книга ,,Болестта на пеперудата”.

Организатори:

Людмила Людмилова
Исторически музей – Дряново

Исторически музей Дряново